Selasa, 5 Julai 2011

:: Green Lantern | sapa dah tengok?? ::


ok..yong rasa yong agak ketinggalan.mesti dah ramai orang dah tengok cerita ni kan? yong je p lambat hehehe.. cerita ni macam cerita superhero la..tapi warna hijau pulak..nak kata best xde la sangat..sebab yong bole tertidur pulak masa dalam panggung..x tahan weh..first time tertidur hahaha..mujur sebaris tu family yong jerk :p


ni hero saya..macam budak-budak je kan.tema hijau kot..sebab tu dia pakai baju warna hijau :P

erm..korang pernah tengok cerita THOR? yg tu best lagi dari yang ni..cerita lebey kurang sama je haa.. 

7 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

dah 1o tahun kak ayu tak jejakkan kaki ke panggung

lama2 dah tak ada hati nak beli cd atau apa2 yang ada filem baru...

kesian tak kakak ko yong?

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

tak tgk yong...tapi kan bila sekali pandang muka hero tu macam hirtik roshan..hehe

khairul akmal azman berkata...

ok la..tp transformers best lg..

schaze zainn berkata...

cite ni tak best la..hukhuk

nasib baik layan kat leptop jek..ekeke

azie.azureEn berkata...

bole la cite nie.. tapi kalau nak tengok second time tak mungkin kot =P

NinaAz berkata...

dah tgk! best~ hehehe

Ardini Humaira berkata...

bestnye yong dapat tgk muvi.. cni tak de panggung.. sobsss

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...