Selasa, 5 Julai 2011

:: Eyeliner dan Maskara..itu benda yang sangat BEST bagi perempuan kan?? ::

waaa..ada sesiapa tak suka eyeliner dengan mascara?? siyes rugi oke..pakai eyeliner atau celak bole buat mata kita nampak lain..yong suka pakai eyeliner..ada macam-macam jenis..tapi yong lagi suka pakai yang cat eyes tu :) hehe now yong da x promote eyeliner cat eyes sebab stock xde..kalo ada nanti yong inform ya..

so today..yong nak promote eyeliner dari avon..adik yong pernah pakai eyeliner ni kalo x silap..dia suh beli lagi..katanya eyeliner avon bagus..kalo kena air oke jerk..steady lagi hehehe :) korang pakai eyeliner yang mana?? ce share sket.. jika ada yang nak try eyeliner ni..meh roger yong oke.. Rm10 jerk.. 

Avon Glimmersticks Eye Liner Saturn 
Rm10

 dah habis pakai eyeliner..mesti nak pakai mascara pulak ye dak..yong suka pakai mascara yang xde warna..sebab kalo basuh muka.xde la nampak hitam je haa muka ni.sebab mascara x waterproof kan.. jadi agak x syok..so yang bawah ni sangat sesuai untuk yong..best.pertama kali pakai..dni yang kasi pada yong..apa lagi..bahagia je la dapat hadiah hehhe

ini dia mascara yang best tu.. ce korang try..gerenti puas hati aww~ harga RM10 juga.. 

jika ada yang berminat..bole email pada yong di alinacshoppe@yahoo.com
subject: eyeliner/mascara


jom main mekap-mekap :)

6 ulasan:

misya berkata...

KAK SYA SUKA PAKAI DUA-DUA BARANG AVON NI,

Myra Jay berkata...

Yup betul memang suka pakai..
Alahai Yong terlewat sikit, Myra baru je beli amscara maybeline ha, kalau tak leh beli Avon nie, murah sket :)

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

zaty pkai ke dua2 jenis nie.. mmg best , tmbah2 maskara dia..=)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe pakai silky gurl..dlu pakai gak avon tapi sebab dealer susah nak cari..jadi pakai yang silky gurl..senang dapat :)

siti murni berkata...

mascara okey..tapi eyeliner..serius..tak reti pakai...hihi..malu ah..jadi prempuan tp tatau pakai eyeliner..

Ardini Humaira berkata...

besssshhh beshhh! my fav ever eyeliner tuh hee

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...