Selasa, 26 Julai 2011

:: Perkahwinan Sahabat Baik AlinacLover | Munyati Nur ::

Pada 22 July 2011..kawan baik yong iaitu Munyati Nur telah selamat menjadi isteri orang..then 23 July 2011 beliau selamat disanding hehehe

so yong and da geng harus lah kan p kenduri beliau..kang tak p..tak manis ler ye dak? yong baru je sampai dari KL pada pkol 4 pagi tu..then mamai-mamai baru awal p hantar adik p sekolah and dapat la tidur sekejap..pastu bangun and p kenduri pulak..jom layan gambar nak??

ni antara kawan sekolah yang hadir..kira & kanan sekali tu couple dari sekolah juga..next wedding maybe dorang kot :)

kawan sekolah..hanis & syam

ni kawan baik yong.kami sebenar berempat..tapi mun dah kawen..so tinggal la kami bertiga yang masih bujang hehehe :) kiri Nadzir..and kanan yong Hanis

taraaa~ tengok lah mun..cantik & slim kan? beliau pakai Premium Beautiful jugak tau..beberapa bulan pakai sebelum kahwen..memang sangat mantap perubahan badan dia..slim giler~ jeles yu!

see..yong dok tengah ni..hehhee ni antara kawan yang datang~ :)

meja makan beradap..

mun and suami, sham

lauk yang yong makan..ada udang tu..sedap tau~

pas makan berbual-bual jap and kami ready untuk p reunion pulak! yay~

7 ulasan:

Mr feckry berkata...

yong lu bila lagi

Ardini Humaira berkata...

bestnye mereka dah kawen...
:) semoga bahagia!

alinac lover berkata...

@Mr feckrylambat lg lah hahaha

alinac lover berkata...

@Ardini Humairatu la. jeles2 hehhe

misya berkata...

tggu yong pulak

Redbloodsnow berkata...

cantiknya dia. congrats utk mereka :)

SyUhAdA berkata...

nnti yong kawen jgn lupa ajk tau *lari topik*

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...