Selasa, 26 Julai 2011

Reunion TARP Batch 04/05 | 230711 >momen yang beku<..

Lepas Wedding kawan yong..yong and da geng terus berdesup ke Penang untuk menghadiri Reunion..Kalo ni reunion Sekolah Teknik Tunku Abdul Rahman Putra, Pulau Pinang untuk Batch 04/05.. macam-macam dugaan jugak kot nak buat reunion ni.yelah..tanpa sokongan kawan-kawan..cemana nak buat reunion kan? ada yang support..ada yang tak..yang mana nak jumpa kawan-kawan lama tu harus la datang..macam yong ni..walaupon  dorang bukan nak jumpa yong pon hahahhaah

antara kawan yang datang :)

ni kawan yang yong bawak hehehe kami atas feri ni nak balik kedah da 

harus posing seketoi dua :p

ni kawan lelaki masa reunion..kami reunion di pantai tau

kek sponsor ni hehe..

kawan perempuan yang datang...semua cun belaka

haaa sedap-sedap makanan yang ada

ni pon sponsor by MOON .. kalo org penang nak order kek dengan dia sila la naa..sedap wooo

seee..terliur tak??

sebelum matahari terbenam..amik la gambar dulu hehhee yang ni nampak slim sket..gambar lain nampak selekeh + gemuk..haish :p

sekian gambar yang ada..walaupon tak ramai yang datang..tapi happy la jugak kan..mungkin kekeliruan yang ada menyebabkan ramai tak datang..hope pasni akan datang ramai-ramai ek..aku buat reunion korang tak mai memang aku unfriends sorang-sorang! hahahha




8 ulasan:

misya berkata...

bestkan dapat kumpul gitu

alinac lover berkata...

@misyasgt best

~izan~ berkata...

seronoknya reunion..lps ni buat lagi lps masing2 dah ada baby semua hehe

tiefazatie berkata...

serius best gle!adui la!

Ardini Humaira berkata...

haha kijammm kijammm unfriend sorang2 ;p

GnieSyazni berkata...

best best..dah lama tak jumpa kwn2 lama..masing2 dah bz T_T

Redbloodsnow berkata...

best lah tgk uols berkumpul :) jeles tetiba..hehe

SyUhAdA berkata...

besnye leh g reunion..
syu nak gi pon smpt..
cti sem x sme..sedih..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...