Selasa, 26 Julai 2011

:: kalo tima puasa dapat nasi macam ni SURE yong tak nampak yang lain dah! ::

Salam..selamat petang korang! ada yang berpuasa tak hari ni? moh ler tengok Nasi -nasi dibawah..CONFIRM terliur.heheh kalo korang nak tau.yong kalo p pasar malam area rumah abah yong.sure yong cari gerai makcik ni.siyes sedap betoi nasi and lauk dia masak.terutama nasi beriani..lauk dia peh! mabeles giler..sedap sangat-sangat..sekali p..sure minggu depan mai lagi...


antara lauk yang ada.. nasi tomato ayam goreng berempah.sedap! nasi beriani yang warna brown tu..lauk? aiyaa.sedapppppp heeee


tengok aja?? moh le beli sekali.. tahun lepas yong selalu berbuka dengan nasi makcik ni sebab pasar malam depan spa jerk.. dua 3 langkah da sampai hehehe..nak try tak? datang la sungai petani yerk..bole makan sama-sama :)

4 ulasan:

sherotpetot berkata...

sp?? kat mna? kat mna?

wawaney berkata...

kat area mana yong kedai dia?

Citarasa Rinduan berkata...

wah!!!!!!!!
apa lah nasib kak..
masuk sini ada makanan..
aduh!!

yong, post ya berani mak cik nie..

kak ngences nanti

SyUhAdA berkata...

sedapnye nampak*sambil telan air liur* hehe..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...