Jumaat, 29 Julai 2011

NOUR AIN UV FOUNDATION | ala-ala jenama sendiri



bila kawan-kawan tanya..yong pakai produk apa kat muka..licin jaa tengok..siap sentuh muka yong ni haa..tapi tak berminyak pon.isk..mesti korang terfikir-fikir kan..produk apa la yong pakai ni...

taraaa! today yong siap buat entri untuk menerangkan produk terbaru yang yong pakai..iaitu UV FOUNDATION dari Nour AIn.


haaa ada banyak ni tau..bole je nak jual kat korang semua :) kasi lawa muka tu..berseri-seri nak raya ni


foundation ni jenis cream.kira kalo pakai ni..tak payah nak pakai sunblock dah..jenis yang malas nak pakai bedak pon elok sangat..sebab kalo pakai cream ni..muka tak tempek bedak pon da nampak cun! hahhaa siyes tau..yong memang tak pakai bedak..pakai ni je semata-mata.kalo rajin tempek lipgloss and blusher.trus jadi gojes :p

muka sendiri jadi testimonial..ada orang nak marah tak? hehehe

  • Price
    RM30.00


    Postage

     Rm6 (Peninsular)

    Rm9 (Sabah/Sarawak)



    harga diskaun untuk pembaca Alinaclover.com
    sapa berminat sila email yong oke: alinacshoppe@yahoo.com

     subject:NOUR AIN UV FOUNDATION


3 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

hehe...xde yg marah yong. lg elok muka sendiri jd yg testi...hehehe :D BTW, love ur pic tu. sooo comel

Ardini Humaira berkata...

wow! menjadik! nak jadi cun macam yong jugak. jom beli!

SyUhAdA berkata...

mcm bes je produk nie..mcm nak try je..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...