Jumaat, 29 Julai 2011

CAKE DECORATING KIT | jom ler deco cake raya

Salam dan selamat pagi semua ya...da habis cerita pasa bola? haish..yong frust la semalam..tak dapat la Malaysia nak ke peringkat seterusnya..sadis btoi terus tido awal hahahha.eh korang...bulan Ramadhan tak lama lagi nak datang.mesti ibu-ibu dirumah dah plan nak buat kek and kuih raya kan? tak pon gi bazar Ramadhan..kita main tunjuk-tunjuk jerk..senang cerita dan jimat masa..ye dak?

oke.kepada yang betul-betul nak buat cake tu..disini yong nak tunjuk sket peralatan kek ni haa..sesuai sangat la pada beginner macam yong ni hahahha best tau ada cake decorating cake ni.sangat membantu..pastu macam main masak-masak pon ada..feel budak-budak sekejap heee :p kotak dia berwarna merah memang nampak cute sangat kan..

so dah alang-alang beli..yong pon jual juga lah pada customer..memang ramai yang berminat..ni ada juga yang order 20 kotak.wow! kagum disitu.buat kelas cake ke apa kak? hee ..jom kita tengok apa lagi details ek..


muka depan kotak


muka belakang kotak.

Includes:
  • 15 Icing bags
  • 3 profile icing knife
  • letter stencils
  • letter holder
  • Heart stencil
  • "C" stencil
  • Vine/Swag stencil
  • Fleur-de-lis stencil
  • Wooden flower nail
  • Applicator
  • Bag retainer ring
  • Petal tip, Ribbon basket tip, Round Tip, Star tip,
  • Left tip, Flower tip, Grass hair tip, Universal coupier.
  • FREE Plastic storage box
  • Instructions book with decorating ideas.

    1 Box 
    RM55.00


    Postage

     Rm6 (Peninsular)

    Rm9 (Sabah/Sarawak)



    best kan?

    sapa berminat sila email yong oke: alinacshoppe@yahoo.com

     subject:CAKE DECORATING KIT



so kepada sesiapa yang dah beli..haa moh ler buat cake! kita deco sampai puas hehehe..

3 ulasan:

eiela berkata...

decorate cake, best jugak nih.

Ardini Humaira berkata...

wow! wat kek raya best ni. tapi alaaa dni tak reti. sedeyhhh. uwaaa nak blaja wat kek

SyUhAdA berkata...

x pndai wat kek..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...