Khamis, 28 Julai 2011

Menu berbuka semalam punya hehehe

ini menu berbuka untuk semalam..ada samosa (sedap giler), ada siput lala hijau (sebat je la..tak tahu nama) ada ayam goreng kuning and kerabu pucuk mengkudu.. semua gabungan ni makan bersama nasi panas..adeh! terbaik!! kena pulak air sirap sejuk..fuh! nak lagi tambah hehehheh

lala hijau,..beli kat siam nih~ hahha
samosa tesco yang super sedap..

pucuk mengkudu meleleh nak lagi hihihi

so today tak tahu la ada lauk apa..tapi yang pasti yong ada masak macaroni bakar..tak sabar nak makan..biasalah tak pernah makan..harus lah jakun sket :P

tahun ni dapat tak yong puasa penuh macam tahun lepas..harap-harap la ye :) amin.

5 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong..
aduh..
masuk sini buat kak lapar lah


dik, kalau dh start pakai PB, rasanya si P awak akan normal..
so tak cukup lah tahun nie..
hehehe

GnieSyazni berkata...

hehe...dah macam berbuka puasa Ramadhan, siap dengan kuih =)

Redbloodsnow berkata...

yg tang lala tu buatkan zie melelh nengok...hehe

Ardini Humaira berkata...

yong! aaaa bababp babap! nak satu!

SyUhAdA berkata...

lala tu nmpak sgt sedap..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...