Selasa, 28 Jun 2011

:: wow~ berulang ke tandas le kalo betul macam ni ada kat rumah kan?? ::

hey~ macam xde keje lain nak buat kalo asyik berulang ke tandas sebab nak tengok akuarium ni kan? but cam COOL je buat gini heheh


wah..ni kalo berry ni.. ikan dapat tengok la ek~ keh keh keh.. ke nanti flush..ikan sekali masuk dalam mangkuk jamban?? err.terus konpius :P

sapa nak toilet bowl macam gini??? LIKE sekarang!!!!

5 ulasan:

misya berkata...

comfirm kerap g toilet

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

takot tak kuar2 jer leka dok kira ikan..hehe..nanti jangan sampai ikan masuk dalam akuarium lain sudah...

niDa berkata...

tak jadi nak uuk.. nk tgk ikan je.. hihihi

Ardini Humaira berkata...

uiyyyooo cun aaa.. nak agak2 ikan2 tu pengsan tak kalo kita duk melabur hehehehe lariksssss

SyUhAdA berkata...

xlama la hayat ikan2 tu..hee

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...