Selasa, 28 Jun 2011

:: Buku Asas Solekan ::


dah lama yong teringin nak beli buku ni tau..sebelum ni kalo x salah yong kena order buku ni.tapi kebetulan aritu yong p karnival buku yang di anjurkan oleh Karangkraf...tengok ada pulak buku..maka terus le rembat nyer.. :) happy tau.. dah lama nak beli..bila da dapat puas hati..macam-maca asas solekan yang ada dalam buku ni..cukup la untuk yong ni...sekurang-kurangnya dapat juga belajar macam-macam asas make-up..

tapi.. yong belum khatam lagi buku ni..heheheh..maybe hari ni bila free yong nak baca dengan teliti..sebelum ni dok sibuk baca novel jerk..sekarang novel da habis pinjam.. so kita baca buku la pulak kan..wah.makin rajin yong membaca sekarang..syabas untuk diri sendiri :)

5 ulasan:

misya berkata...

macam best jer buku tu

Amoi MiyaSya berkata...

nak pinjam bolehh ? :P

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wah...ada buku..tapi kalu awe ikut buku mmg hancus..heheh

Ardini Humaira berkata...

wow!
jeles2...
dni nak tumpang baca skaki la yong :D

SyUhAdA berkata...

lpas dah baca nnti, share2 la yong..
hehe~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...