Khamis, 2 Jun 2011

::tu nampak Kereta baru saya::



hehehe sukanya hari ni.walaupon penat giler sampai sekarang masih x sampai rumah tapi berbaloi lah sebab after sign agreement dengan bank tadi kereta da bole bawak keluar.. huhu thanks to akak Proton Edar tu..



now yong kat central square.teman kawan beli baju and nak kasi cupcake sekali.. japg baru nak balik rumah. pastu terus bersilat buat kek untuk hantaran esok. thanks to blogger yang sudi kasi komen membina pasal design hantaran yong buat tu. yong da p beli bunga ros yang kecik sket tau.. nanti yong upload pic bila da siap oke..see ya!



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wah lepas ni boleh ke melaka ye yong

munna berkata...

cantik kereta baru,,tapi tak suka bau kereta baru...sakit hidung

iQapiQa berkata...

tahniah da dpt beli kete..jelesnya

Salmia berkata...

wah.. kete baru! bestnya yong!
alhamdulillah.. mia tumpang hepi.

bila nk dapat naik nih..
hihihi..

Ardini Humaira berkata...

yong dah ada kereta.. t dni kawen mai kelate tau :D

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Hai yong no plat tu dkt2 no plat keta akk je tu..hehe!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...