Khamis, 2 Jun 2011

::lunch at McD Perda::



yong baru je sudah lunch..makan McD je dengan adik. kami baru balik dari Bukit Mertajam.p bank untuk sign agreement beli kete.yay! keta insyaAllah da bole bawak balik japg.. cepat giler kan? syukur Allah permudahkan kerja kami.



tapi ada satu hal lagi yang yong x puas hati dan agak sedey. banyak barang customer still sangkut dengan pos.. tah xtahu lah samaada suplier lambat pos atau posmen lambat hantar. pening bila pk.customer pulak kalut dok call tanya barang. haish. sabar jelah.



harap-harap semuanya berjalan dengan lancar.taknak da dapat rungutan customer. bole buat yong susah hati tau :(



oke berbalik dengan aktiviti hari ni. ingat japg nak p jumpa kawan baik yong.nak kasi cupcake yang yong buat semalam.harap2 beliau suka!



korang da lunch ker ye? makan pa je? happy2 sokmo deh.tata!



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

8 ulasan:

NM02 berkata...

samaaaaaa..... baru lepas makan mekciken. delivery jek. malas nak kuar. beberapa jam kemudian baru dapat airnya sebab budak yg anta tu kata tumpah. hehehehe

Myra Jay berkata...

Yong, McD Perda tak jauh je dari Rumah Myra.. Nape xroger, leh kita jumpa makan sesama :)

munna berkata...

BANYAK DAH KUMPUL CAWAN COCA COLA TU YONG...

jeBateja berkata...

wahhhh....customer komplen ni yg susah....ahakz...teringat 3 perkara penting dlm bisnes....quality, delivery & kos.....ahakz...

Amoi MiyaSya berkata...

huih ! beli keta ? nanti boleh bawak wani jenjalan :P

lupe , nanti wani nak jual accessories box tauu ! :P akk email kn kat wani harga nye ?:D

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

seyes awe cakap....awe tak pernah makan pie tu lagi :)

Salmia berkata...

coke glass ni minggu yg last kan?

Ardini Humaira berkata...

nak sket yong,. lama dah dni tak baham mekdi uwaaaaaaaa

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...