Khamis, 2 Jun 2011

:: cupcake pre-hantaram | komen please ::

ni bukan cupcake betul lagi tau..dalam tu xde pon cake hihihi..ni cuma untuk percubaan nak letak bunga tu je..xtau nak buat cemana..last sekali yong just make simple design jerk..tu pon suka giler rasa nak melompat bagai..tersengih-sengih tu jangan cakap la..memang ada pon hehehe


this is small saiz of cupcake.bunga rose tu pulak mak aih besar seketul kat situ..oke ke x ek? ingatkan pada mulanya tak nak letak daun.nampak togel pulak kalo x letak daun kan? so yong letak ler satu daun disitu..


ada komen x? please btau pape yang patot..kalo tanya abg halim dia akan kata x sedap tak cantik lah! kasi down orang betul la..hahahha

7 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong...
kalau yong suka bunga ros.. memang cantik....

mesti ada makna dan ertinya kan??

pada mata kak ayu.. perfect dik

yangbaik berkata...

yong! bunga tu besau sangat ahh... tapi canteek... suka3

Nafisa81 berkata...

komen saya berbunyi..4 ketul yg warna pink kat tgh tu look sp perfect!yg keliling tu mungkin lebey cantik kalau bunganye dikecikkkan sikit...cam saiz bunga pink tu

Salmia berkata...

kalau saiz rose yang kecik pink tu ok la yong..
xcomel besar sgt.. ^__^

syoknya dh pndai buat!

munna berkata...

ok dah kak munna rasa..cantik!!

Kalamhati berkata...

cantik yong!kalu bunga ros tu besar yg pink tu akak rasa much better..nmpk kiut!

Ardini Humaira berkata...

cantik! pandai tol yong buat,. teringin nak blaja wat kek ni uwaaaaaa

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...