Jumaat, 3 Jun 2011

::inilah hasilnya..cupcake hantaran pertama dari alinaclover::



fuh! lega sangat da hilang penat. macam-macam dugaan yong dapat semasa nak buat hantaran ni tau.almaklumlah first time..ketaq lebey ok! hahaha



so inilah hasilnya..malam kang nak p hantar.. penat semalam dok uli fondant tu tau. orang baru belajar. jadi take time le juga nak buat semua ni.. pkol 3 baru tidur. sempat la makan tart hazelnut semalam untuk sahur tapi x pulak minum air.sekarang hambik ko! dahaga oke :(



tok masak nasi beryani hari ni.. tapi kami berdua puasa. malam kang ler dapat makan. semoga hari ni ada hari yang baik untuk yong.happy dengan apa yang ada.. happy dapat bawak kereta baru hehe



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

7 ulasan:

yangbaik berkata...

terbaeekkk....

Nafisa81 berkata...

perfect!

Citarasa Rinduan berkata...

selamat berpuasa ya yong, dan selamat memandu kereta baru

yong.....
memang cantik lah cup cake kamu..
pandai adikku

~izan~ berkata...

cantik.. =D

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Congratlah yong dh berjaya dh cantik lak tu !

Salmia berkata...

cutenya..
nak sebiji boleh? hihi..
daun tu kalau kasi mnpak lembut sikit mesti lg cun!

jeBateja berkata...

wow...lawa laaa

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...