Jumaat, 24 Jun 2011

:: Rasa sunyi jerk ::

hoho..pagi-pagi Jumaat ni post entri sunyi len macam je ek..hehehe since semalam rumah yong ada 4 orang jerk..sebab mummy, daddy, adik qadir and adik yong hafiz p KL..so budak-budak lain ke rumah atok dorang..tinggal la yong, tok and the gang jerk..oh bosan..bosan..sunyi je rasa..patot tinggal dalam rumah lebey kecil..baru rasa x bosan and sunyi sangat kan.. rumah besar untuk ramai orang..x gitu??

kat rumah korang?? minimum tinggal berapa orang??? yong dah biasa tinggal beramai-ramai.sebab tu bila tinggal 2 3 orang je dalam rumah..mula la habis rumah yong keliling..hahaha xde sapa nak jadi mangsa usikan yong T__T harap-harap dorang cepat balik sini :)

7 ulasan:

Shin Chantique berkata...

rumah org, name je ade 5 org.tp kalau buat rombakkan mengejut, bole tgk ade la sorg dua je dlm rumah tuh.tenggelam timbul masing2...ho3

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

kat rumah awe lagi sunyi yong...tinggal mak abah ngan awe jerk..itu pun mak abah kadang2 balik kg awe malas nak ikot..sebab bosan..hahahahah....

munna berkata...

kak munna sejak dah kahwin duduk sendiri jadi sunyi je.... lepas ada anak 2 ni bising selalu...

bersama kak Es berkata...

rumah kak Es 6 orang semuanya tapi rasa macam 60 org ... hahaha

Lizzie Yasmin berkata...

rumahbesaq best klu ban kenduri kendara.. umah parents lyz ada 4 orang jer jgk, past ine tinggal bertiga jer lar.. habis anak - anak pi merantau..

Lizzie Yasmin berkata...

rumahbesaq best klu ban kenduri kendara.. umah parents lyz ada 4 orang jer jgk, past ine tinggal bertiga jer lar.. habis anak - anak pi merantau..

siti murni berkata...

kat umah kite cuma bertiga je. ada masa2nya hanya saya seorang..huhu...keluarga kecil..rumah pun kecil..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...