Rabu, 22 Jun 2011

:: masalah beruban di usia muda?? jangan risau..mai sini tengok ::

ho yay! kini masalah beruban yang anda ada mungkin bole diatasi dengan produk ini..nak tahu sapa testimonial nyer? dah tentu la adik yong hahaha sebab dia baru umur 21 dah ada uban..dah la banyak lak tu..agak malu la kan if nampak beruban di usia muda..banyak sangat ke dia berfikir sampai ada uban tu? maybe faktor genetik kot :p

ni dia..produk BSY..khas buat yang ada masalah rambut beruban..tapi if ada masalah yang lain pon guna juga contoh macam yong..rambut gugur dengan banyak..sekarang banyak da anak-anak rambut mula tumbuh :) produk ni dari buah noni tau..ia bukan dye rambut tu.. 

jika ada yang berminat..sila inform pada yong..yong jual rm10/each utk pembaca alinaclover.com :)

yang ni pula untuk sesiapa yang ada masalah blackhead/blackspot on face..korang bole ler try produk skin proffessor ni ek..sangat bagus~ just roll on ur face..bole pakai bila-bila masa jerk..Rm15/each

yang ni untuk masalah jerawat..jenis roll on juga rm15/each

haa cream ni sangat bagussssssssss untuk yang bermasalah jerawat ek..rm9/each..

banyak pilihan yang ada..yong sekadar membantu..keputusan di tangan anda :) jika berminat.bole email yong di alinacshoppe@yahoo.com 
subject: produk

1 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong
bsy mmg bagus

kak pun guna

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...