Rabu, 22 Jun 2011

:: Makan di KIOSK BERTAM | laksa dua mangkuk! ::


Jumaat lepas yong ada temankan abah p penang untuk p baiki kereta..ada masalah dengan alarm..tiba-tiba dok bunyi apa tah..then lepas selesai yong ajak abah p makan di kiosk bertam..kat sana ada macam-macam makanan yang sedap tau.paling yong suka kedai yang ada jual laksa..yong order laksam and laksa johor..dua mangkuk yong makan tau..x padan dengan demam..cane selera banyak ni hehehe..tapi kalo nasi x berapa bole makan sebab sakit tekak ni..yang sup ke berkuah ke xpe :)

kami p bertiga..dengan adik yong sekali..tapi air amik dua je la..bandung cincau ni yong punya..epal abah punya..adik yong order neslo..xyah la amik gambar neslo..biasa tengok kan? :p

muka happy dapat minum bandung special 

abah senyum sketttt :)

nasi ayam..sedap juga.. adik yong punya

kutiow sup abah punya

laksa johor yong punya..(macam ni ke rupa laksa johor?..first time makan ni..kira sedap la ikut tekak ni)

laksam yong punya jugakkk :)

semuanya sedap-sedap belaka..pasni sapa nak join yong p makan kat kiosk bertam lagi? ce komen ce komen hehehe

4 ulasan:

siti murni berkata...

alamak...macam sedap je laksa johor tu..tak pernah cuba lagi. kiosk bertam ni kat mana yong..?tmn bertam indah ke....jarang le saya rayau2 kat area tu...ce bg petua sikit nak pegi situ...haruss nak try ni..

munna berkata...

amboi yong makan sampai 2 mangkuk .. tapi badan mantain aje...

tiefazatie berkata...

bair btol yong mkn 2 mangkuk?hihi

Myra Jay berkata...

Air bandung mmg sedap :)
Myra pun mkn laksa Johor cenggitu jugak Yong :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...