Isnin, 13 Jun 2011

:: It's BUNDLE time | Rm7 jerk tau..utk saiz L & XL ::

hoho..yong nak buat pre-love sale ya~ hanya rm7 untuk setiap helai blouse dibawah..saiz? hanya L dan XL jerk.. maybe second round untuk pre-love sale ni ada baju untuk budak-budak..semua berjenama tau~ oke jom layan gambar dibawah..

update: 2.15 PM



sold out


sold out





Rm7 sahaja..jika berminat moh ler email yong.. alinacshoppe@yahoo.com
subject: pre-loved

11 ulasan:

Nora Shahaira berkata...

yong...xl tu lebar dada dia berapa ek...nak tau...tapi sguh2 nak ni...tanak guna email boleh tak?susah la fon akak nak guna email...inform akak ya...

Citarasa Rinduan berkata...

KAK MACAM minat no 7 dan 8....

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

yong baju 2 dari bawah cantik..RM7? mmg sangat murah

~izan~ berkata...

wah..ada baju bundle sini,cantik2...akak pakai xs je dik hehe...cepat2 saper size ni bley grab =)

TINA berkata...

Assalamualaikum

cantik2.tadi dah tengok dekat fb

Salmia berkata...

wow..
tringin jgak nk buat preloved tp syg plak.. hihi..

Farhana Jafri berkata...

7 rnggit je??? nak jugak tpi xd yg brkenan.. huuu~~ t kalau ad stock yg lain, gtau kat shoutbox ea.. ;P

Redbloodsnow berkata...

UIII...MURAH GILER. NI BARU BUNDLE! HEHEHE

Nora Shahaira berkata...

akak nak no 1...
yg dr bwh 2 dan 3 dr bawah...sume xl ya...sume 3 helai la..info akak lgkah selanjutnya ya tq

MunYatiNurbtMatZaki berkata...

ain, hehehheeeeeee

Ardini Humaira berkata...

lawa2 baju yong :) cepat2 beli

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...