Isnin, 13 Jun 2011

:: best kan kalo ada Karnival..apa-apa karnival pon best..terutama karnival BUKU ::

semalam yong ada p karnival Karangkraf tau kat Sungai Petani ni..banyak btol buku and majalah terdapat disana..artis pon ada oi! heheh Mohd Mentor ada la semalam.dorang siap buat pertandingan karoke kat sana..dibawah ni antara buku and majalah yang yong beli and dapat.


majalah nona tu first time yong beli..beli pon sebab nak dapat perfume percuma bernilai Rm22 hahaha..perfume untuk lelaki..jadi bole la kasi kat abah nanti :) jimat xpayah beli present untuk hari bapa dah :p

untung kan kalo ada karnival macam ni..semua buku yang yong beli kalo kat luar da rm50 ++ tapi yong beli dengan Rm50 jerk.jimat btol..mujur x beli je semua yang ada kat situ hehehe 

novel pon banyak..tapi yong x berapa minat sangat baca novel..sangat take time maa..lama btol baru nak habis satu novel tu tau..korang mesti suka kan baca novel?


gila tengok buku banyak-banyak.. isk2~ 

5 ulasan:

siti murni berkata...

Alaaa...rugi la pulak rasa. Tak tau ada karnival karangkraf kat sana....huhu...:(

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe kalu ada karnical buku tak tahu nak beli buku apa..hahah..novel dah tak bace, majalah kalu beli sekali kena beli bulan2..

kakchik@ella berkata...

lama la kc tak gi pesta buku. sokmo terlepas sbb bizi.

Myra Jay berkata...

Bagus Yong rajin membaca.. ;)
Membaca amalan mulia... :D

Ardini Humaira berkata...

yeay dni suka beli buku. hharap2 nanti kat miri din slalu bawak dni beli buku eeehehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...