Rabu, 11 Mei 2011

:: muka Ain nampak lembab jerk..Ain pakai apa? haa jawapan nya disini ::

hari tu masa yong p hantar contact lens & produk pada customer..customer tu tanya yong..muka yong nampak lembab je..dia tanya yong pakai apa..Ain tu nama yong la hehehe..yong ni nama manja :p

then yong pon btau la yong pakai sabun Emas..ialah Honey Soap with Pure Gold.siyes sabun ni best giler.muka yong da takda masalah kering da..lagipon yong suka pakai sabun ni sebab nampak emas dalam sabun tu..bayangkan emas menyaluti muka u alls..best ke tak? ofcos best kan?


FACE WHITENING SOAP

PURE HONEY & GOLD 24K SOAP


Sabun muka daripada gabungan madu lebah asli dan serbuk emas 24k yang mampu menghaluskan, mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan kedutan, mengembalikan keremajaan kulit wajah serta memberi keserian kepada kulit wajah supaya kelihatan sihat bercahaya.
  • KEISTIMEWAAN :
  • - Menganjal dan mengurangkan kedutan pada kulit wajah dengan agen anti penuaan daripada emas 24k
  • - Agen antibakteria di dalam madu membantu merawat masalah jerawat / resdung / fungus
  • - Kandungan AHA di dalam madu membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat
  • - Menyejukkan kulit dan merawat kulit yang mengelupas akibat penggunaan bahan kimia
  • - Memberi cahaya / keserian kepada kulit
  • - Memberi kelembapan kulit serta membantu mengimbangi semula lebihan minyak di kulit muka (sesuai utk semua jenis kulit)
  • - Membuang sel kulit mati dan menggantikan sel kulit baru. Wajah akan menjadi kemerah-merahan, lebih cantik dan cerah berseri
  • -Mengurangkan jeragat / pigmentasi
  • -Mengatasi masalah ruam dan juga kudis kecil yang sering di alami oleh kanak-kanak.
  • - Sangat lembut dan selamat sesuai juga digunakan sebagai sabun mandian bayi
  • - Sesuai untuk merawat kulit badan bersisik, terkena panau atau kayap


selain itu..sekarang ni yong mengamalkan pakai vitamin E dimuka.yang ni yong jual juga..tapi tak banyak la..yong jual sebiji-sebiji jerk..kalo ada yang nak try inform yong ya :) best aww bila muka sentiasa lembab jerk..rasa sihat!


ini lah vitamin tu..vitamin E untuk muka..kalo yang jenis bulat-bulat tu..vitamin untuk rambut..sekarang iklan muka..kalo iklan rambut nanti yong tunjuk vitamin rambut pulak ek :)

korang pulak pakai sabun apa untuk muka?

5 ulasan:

iQapiQa berkata...

yg vitamin muka tu yong jual bpe sebijik?

alinac lover berkata...

@iQapiQayong jual rm1.50 utk sebiji

nanad berkata...

yg sabun tu brapa ringgit? yong juai ka? kalu pkai sabun tu lps tu na kna pkai bnd2 lain dak? kalu lama2 kulit ta jd kering ka? btw ada petua utk lingkaran gelap bwh mata dak yong? truk da mata ni dok ta cukup rehat. aduii

Ardini Humaira berkata...

sabun tu besh :D

deAnza-wAnda berkata...

wau... wat ai tergoda plakss...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...