Jumaat, 22 April 2011

:: yay dapat Award!! 7 perkara tentang Alinac Lover?? yong ler tu hehehhe :

ALINAC LOVER tu yong ler..hehehe :p korang suka panggil Alinac ke Yong? ke Ain? heheh sweet je kan panggil Ain..manis2 gitu~ :) oke..sebenarnya nak cerita yong dapat award..da beberapa hari da.terlupa nak buat..tadi godek2 balik komen..ha tudia jumpa da award..meh kita buat.kang lupa pulak..award ni datang nyer dari akak blog RUMAH KECIL TIANG SERIBU..yong suka masuk blog akak ni sebab dengar lagu best tu..korang nak dengar jugak? haa p blog akak ni ya ----> here

sebelum yong buat entri ni..yong ada baca entri kat blog kakcik@ella..beliau pon baru je buat award ni..eh sama la kita kak..terus ah semangat yong buat entri ni.laju je menaip nyer.. :) oke kita teruskan entri kita dengan melekatkan award yang yong dapat tadi..here it is~


syarat-syarat lain yong x buat..tapi kena cerita 7 perkara tentang yong..yang tu harus la kena buat..baru panjang sket entri ni :p

  1. saya@yong seorang suri rumah sepenuh masa..hehehehe tapi saya belum berkahwin bole ke jadi suri rumah sebab hari-hari saya dok kat rumah? saya seorang peniaga online..xde kedai lagi buat masa sekarang..kalo ada kedai pon saya selalu p keje lambat..dan asyik mengadap internet je..so better saya kerja dirumah..bangun je tidur terus on laptop & terus berniaga :)
  2. kedai online saya nama Alinac Shoppe..saya nak orang kenal Alinac Shoppe seiring orang kenal Alinaclover..pasni kalo orang sebut je Alinac Shoppe..haaaa dak kenai da budak tu.ha mcm tu lerrr impian saya :) masalah nya..orang kenai ka alinaclover tu..depa kenai yong ja.kui kui kui~
  3. saya benci Aliens..!!!! alien tu apa?? bukan alien dari planet mana-mana..ni Alien a.k.a orang yang suka mengata orang..masuk campur dalam hidup orang..suka memalukan orang and bla3 yang jahat tu kira Alien la.pernah yong dimalukan oleh Aliens kat FB..kuang ajar nak mampus..dah la x kenal..dok sebok maki orang.ingat orang xde perasaan ke? meluat oke.so if u an Alien reading my blog..sila berambus skarang..*amaran keras sebelum aku nangis japg :P
  4. Saya sayang kawan-kawan blog saya..saya ada ramai kawan baru kenal di blog tapi bole share perasaan dengan korang...saya suka tulis blog banyak-banyak entri setiap hari walaupon semuanya hanya luahan perasaan and cerita x berapa peribadi sahaja..
  5. umur saya tahun ni bakal 23 tahun..18 Mei baru birthday saya oke..sapa nak pos hadiah tu sempat la nak collect duit serba sedikit so kalo nak pos ramai2 tu agak2 da bole dapat hadiah paling besar kot? walaupon umur da 23..tapi saya rasa macam saya ni masih kanak-kanak.x layak nak kawen lagi walaupon dah bercintan-cintun secara serius almost 5 years..
  6. anak sulung dari 3 beradik..saya suka berdikari & travelling..tahun-tahun lepas dah berjaya travel beberapa negeri..hope tahun ni will start next month..nak p ganu oi! sapa orang ganu nak jumpa saya?sila komen kat bawah naa..after ganu.ingat nak ke batu pahat johor..then kl..wah! angan-angan itu perlu oke..sebab angan-angan saya ni la saya dapat p.kalo x berangan..dok kat sungai petani ni jela..nak p jalan-jalan suka p tesco jerk..
  7. oke ramai orang dah tahu yong suka p tesco..why haa? haa sebab abe halim saya keje disitu la skg..so kena la p sport check.mana la tahu ada awek memana dok ngorat dia ke..x pon dia ngorat awek lain ke..harus tu p tgk :) ahahhaha percaya tak? sila jangan percaya..saya p tesco sebab nak kumpul point banyak-banyak..nanti dapat kupon voucher bole shopping lagi.korang pon suka shopping kan??
oke da cukup 7 dah.peh panjang nau karangan cik yong ni..kalo time blajar why xde idea melimpah ruah cam ni ek..saje nak kasi x dpt A kan? ;p

sekian~

16 ulasan:

Yan berkata...

Ooo suka travel ye.. Leh kita sekepala.. Akak mmg suka travel..

Kalamhati berkata...

hehe lawak je yong ni..seronok baca pasal yong

Citarasa Rinduan berkata...

sangat rindu dgn si comel yang menjadi duta tesco nie..heheheheh.....

yong.... kak ayu rindu sangat2 pada kamu...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wah...dapat award...tahniah2...awe doakan yong dapat award sbg usahanita berjaya

puteraduyong berkata...

waaa yong...eh ain...kim salam kat abang halim yer...

jeBateja berkata...

aikkk...apsal akak cutarasa tu kata ko Duta Tesco...?...uikk..betui kah...??

Ardini Humaira berkata...

bestnye award... lama dah dni tak buat sebab blur dah hehe

alinac lover berkata...

@Yanbest kan travel :)

alinac lover berkata...

@Kalamhatiheheheh~ lawak ye~

alinac lover berkata...

@Citarasa Rinduankui2~ best jadi duta tesco..hehehhe
yong rindu kak ayu jugak tau :)

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zinalahai..thanks awe..syg ah!

alinac lover berkata...

@puteraduyongheee~ sudah dikirim salam itu ~

alinac lover berkata...

@jeBatejaeh xde la~ huhu

alinac lover berkata...

@Ardini Humairadni busy~ xpe.hehhehe

TINA berkata...

Assalamualaikum

blog yong memang best untuk dibaca.entry ni best

alinac lover berkata...

@TINAtq dear

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...