Sabtu, 23 April 2011

::roti telor banjir satu mamak! ::



selamat pagi!!! yong sekarang berada di dalam kelas kursus haji. macam biasa la kan pagi2 sabtu ni kena teman tok datang kelas.. kalo x mai kang tok majuk pulak kan. tadi bangun lewat pon tok da marah :( huuuuu



em korang da breakfast ke? yong lapar la.x makan pape lg ni.. semalam yong makan roti telor banjir tau. sedap. pas balik dari sp town semalam terus p kedai nasi kandar :) jarang-jarang makan xpe la kan.xleh makan selalu.kang gumuk ah :p



p sp town besh jugak. orang lain yg ajak p x beli pape pon. yong pulak beria beli macam-macam. skit jiwa tgk byk shawl bru. rasa nak borong je smua. sabar jela :)



hope kelas hari ni x mengantok.. jom belajar geng!.



*hari ni yong dapat jemputan dari kwn blogger ke rumah nya ada makan2.. tapi macam x sempat je nak p. baru nak kalut nak p after balik kelas. tok pulak ajak p bli brg..pkol 3 lebey nak kena anta adik p tuisyen.sempat ke nak pecut ke penang pulak? oh. ruginya x dpt p makan2. T______T



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

12 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

macam lama je awe tak makan roti telor..heheh....banjir tak kembang ke?

~ yong jom makan ngan madu..hehe ~

fathiah berkata...

perrgghhh... roti canai banjir satu... mabeles :)

Lelord berkata...

akak x suka banjir...tp kalau mkn roti canai ke suka mintak kari ikan

Fiya Ahmad berkata...

wahhh.. kalau i, i suka roti sardin.. tapi mmg masyuk la kalau makan kat mamak kan kan.. hehe

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zinkembang tp sedap..kena makan cpt2 hehehe

alinac lover berkata...

@fathiahjom yong belanja~

alinac lover berkata...

@Lelordkari pon layannnnnn kak~

alinac lover berkata...

@Fiya Ahmadyg sardin x pernah makan lg..nnti nk try la~

TINA berkata...

Assalamualaikum

tina dah lama tak p sp town.nak kena p jugak ni.

Ardini Humaira berkata...

wahhh mantap. tengok pon da tau sedap ni gulppp

alinac lover berkata...

@TINAskg ni best sket da ramai org menjual kt sna

alinac lover berkata...

@Ardini Humairaheheh nyum2 awww~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...