Isnin, 11 April 2011

:: saya pon da gila perfume sekarang ::

yuhuuu~ korang nak tau..sejak ai dok berkawan dengan si dni comel tu~ ai pon dah jadik giler perfume tau~ dni dah banyak koleksi perfume..sebab tu asyik bagi perfume pada yong.sies happy bangat deh~

so sejak tu..yong pon asyik nak kumpul perfume je.best tau~ hehe..hari-hari tukar perfume..then satu hari.tah cane..adik sepupu yong cakap dia ada 2 mini perfume yang tak pakai lagi from Avon~ peh! yong cakap "nak2!!!!" then dapat ler dua botol.hikss~


 ini dia perfume tu..yang botol pink tu yong sangat suka tau..wangi menikam kalbu..amat sesuai dengan yong..
pasni nak beli perfume apa pulak ek . :)

6 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

myk wangi awe suke pakai silky gurl yang dalam tin bulat tu..hehe..avon minat jugak

kakchik@ella berkata...

kc dah lama gila. hihi ..

ardinihumaira berkata...

sweet honesty sangat laris kat avon tau... ;)

SYANI berkata...

Kita pun suka gak perfume Avon.. especially Bond Girl, tapi la ni dah tak keluar dah...

nur anis berkata...

suka pakai roll on..senang bawak ke mana-mana..:)

PutRee SeJiNjaNg berkata...

sama lah kita yunk..hehheheh

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...