Ahad, 10 April 2011

:: small case utk letak pin ::

yuhuuu~ today nak promote sket~ benda apa? ni haa small case yang comel gitu~ case ni kegunaan nyer untuk si girls yang ada pin or keronsang yang banyak and tak tahu nak letak mana~ hehe~ so bekas ni ler kegunaan nye..siap ada laci  and cermin tau~ bole letak banyak keronsang..

yong punya ada juga yang warna hijau tu..kali ni bekas yang kecik je yang yong promote.yang bekas besar da sold out.




Ada 2 color untuk anda pilih iaitu green/pink

Lebar- 6.5 cm
Panjang 9.5 cm
Tinggi 7.5 cm

Price (not include postage)
RM15 (postage rm6)

jika berminat..sila isi form order ya..DISINI

4 ulasan:

!eNa PnG berkata...

tomeinya..:D

Citarasa Rinduan berkata...

alahai..
tomelnya bekas nie

Amirrah Zawani berkata...

comelnya... warna pink cantik :)

ardinihumaira berkata...

cute miut.. sile lanje dni satu :) hiiksss

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...