Jumaat, 29 April 2011

:: Salam Jumaat..lelaki suka minum kopi kan??? jom tengok kopi BAPAK::

Salam semua..hari ni da hari Jumaat..maybe esok atau lusa yong da nak ke Siam..yay~ hehehe suka ni~ erm..abah and adik-adik yong da bertolak ke Perak sekejap tadi..yong je x balik kampung..abah balik kampung sebab ada sepupu yong nak bertunang esok dan lusa..adeh~ kalo la yong balik.habis lah mesti orang bertanya turn yong pulak..macam tak sanggup pulak nak dapat soalan-soalan cepumas macam tu..pedih! hahaha


oke..pagi ni jom minum coffee dulu~ kalo aritu yong ada tunjuk pasal kopi dara untuk wanita..so kali ni nak tunjuk coffee kesihatan untuk lelaki pulak.adil la kan? hehe


ini coffee nyer..namanya KOPI BAPAK


Kopi Pracampuran Bapak Tarik diperkaya dengan adunan herba Tongkat Ali, Ubi Jaga dan Ganoderma amat sesuai untuk para lelaki yang mementingkan kecergasan dalaman dan luaran. 

Tongkat Ali atau nama saintifiknya Eurycoma Longifolia Jack adalah sejenis akar yang memulih dan menguat tenaga batin lelaki secara semula jadi.

Khasiat Tongkat Ali dari aspek kegunaan dalaman :-

• Melancarkan peredaran darah
• Penawar penyakit kelenjar
• Menguatkan otot
• Menghilangkan bisa-bisa dalam tulang
• Melawaskan perkumuhan
• Mengekalkan kehebatan kaum lelaki 

Khasiat Ubi Jaga :- 
• Melancarkan perjalanan darah
• Menambah tenaga dan daya berahi
• Mengurangkan sakit-sakit badan dan sendi
• Menguatkan otot dan pinggang
• Memekatkan air mani
Khasiat Ganoderma :-
• Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
• Menghilangkan stress
• Melancarkan perjalanan darah




oke..sekadar pengetahuan anda :) selamat bekerja :)

3 ulasan:

AngahSayang2314 berkata...

mcam2 sekarang nie kopi janda la nie kopi bapak lakkk hehehee

Salmia berkata...

macam-macam...

SyafzMagz.com berkata...

aik?? kopi bapak pon ada jugak? macam mana rasanya, best tak?

SyafzMagz

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...