Khamis, 28 April 2011

:: 5 tahun sekali baru jumpa..rindunyaa ::


hari tu yong ada btau yong ada jumpa kawan lama kan?? ni la kawan lama yong..kami kenal dari darjah enam masa yong sekolah di Jeli, Kelantan.

alahai..rindu masa tu..yong terpaksa ikut abah ke kelantan sebab abah kerj sebagai tentera disana..yong tinggal setahun je pon..pastu abah pos yong balik ke kedah semula..tapi adik-adik masih di kelate..masa tu..

kawan yong ni namanya Nurul Aziera Ahadar..beliau ni kira antara kawan baik yong la masa disana.ayah dia kawan abah yong.keje sebagai tentera jugak disana..so memang keluarga kami sama-sama kenal la :)


dulu aziera kurus.last jumpa dia dulu di terengganu tahun 2006..dia da mula nak chubby..but now jumpa tahun 2011..lagi-lagi chubby..adeh..aziera..kena kurus sket badan.baru lagi lawa..pasni saya cari boipren kat awak nak? hihihi hope pasni yong dapat la jumpa dia lagi..ingat Mei nanti nak p rumah aziera la di terengganu..dulu jumpa setelah 5 tahun x jumpa..then ckup 5 tahun baru jumpa lagi..eh..takkan kita ditakdirkan jumpa 5 tahun sejali jerk?? huhu..sadis nyer...


yang sebelah kanan tu adik aziera.sebaya adik lelaki yong, Hafiz...dulu adik aziera and adik yong sekelas la masa dok kelate..so memang rapat lah! ni kalo jumpa lagi..memang banyak la nak cerita..aritu datang kedah sempat borak beberapa jam je.tu pon tak habis cerita..rasa nak peluk taknak lepas je tau..

thanks to Aziera & family sebab sudi datang ke rumah saya..jauh perjalanan korang kan? thanks so much..semoga kita berjumpa lagi.. Love ula Aziera :)

12 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong.. dulu awak sekolah kat jeli eik??
saat paling seronok adalah bersua kawan2 lama...
baik hati kawan yong aziera, sanggup datang ke rumah yong..

Yan berkata...

seronok kan kalau dapat jumpa member2 lama kan..

Kalamhati berkata...

waah!sesi jejak kasih rupanya..huhu bestnye kan

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

bestnye..mesti banyak cerita diceritakan kan..yela..lama tu..kawan sek

Ardini Humaira berkata...

yong! shawl kita sama :D

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Mmg seronok dpt jumpa kwn lama lagilah klau rapat dgn kita dulu.

psstt... ni kt rumh yong ke lawalah pkk2 kt blkg tu ambillah gmbar koleksi pkk kt rmh tayang dlm blog kasi akk tgk.. hehe!!

alinac lover berkata...

@Citarasa Rinduana.a. kak~ dulu dok kelate :) tu la.nak nangis terharu je rasa tau~

alinac lover berkata...

@Yanseronok n rindu sgt2~

alinac lover berkata...

@Kalamhatia.a. jejak kasih 5 tahun sekali~

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zincerita xsmpat habis awe~

alinac lover berkata...

@Ardini Humairahahah yay~ kembar!!

alinac lover berkata...

@CT NoArIzAh ArIsheheh..nanti yong amik gmbar ye

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...