Rabu, 27 April 2011

:: Alinac's beauty routine??? what?? oke sila jangan pengsan oke!!! ::



yong, buat la entry yong nye beauty routine. yong chantek sgt... nak jadik cam yong. produk yong jual tu yang mane yong btl2 pkai sampai jd cntk ni?

oke harap anda semua tak muntah darah la bila baca entri ni ek.dah orang bertanya..nak ler yong menjawab nyer heheheh..actually sebelum ni yong suda beberapa kali buat entri tentang produk atau rutin penjagaan muka yong..tapi udah tentu la yang baru kenal yong belum baca lagi kan? itu kan entri lama hehe..so kepada yang baru nak baca sila klik sini ----> nak cantik?? 

sabun Honey soap with GOLD MASK.feveret yong ni..suka tengok ada emas dalam soap..sesuai untuk kulit kering macam yong..korang dapat rasa perbezaan bila lepas pakai soap ni tau..best giler!

yang ni pulak feveret yong juga..facial cleansing powder..sabun muka jenis serbuk~ peh! best jugak..korang pernah try x jenis serbuk??rasa cam pakai sabun basuh baju je kat muka hahahha


kalo nak tip kecantikkan pulak korang bole godek entri ini---> petua kecantikan.

yong jugak tak lupa pakai mask tau..yong ada macam-macam jenis mask..jenis gel, cream, serbuk, yogurt..jeust name it! ai ada semua tau~ heheheh nak try? bole jerk..btau yong korang nak try yang mana..then mai rumah yong.yong kasi free trial.nak?? nak tengok koleksi mask yong? ada disini----> koleksi masker

mask best giler! macam nak makan~ yogurt mask~

oke hope Pearl puas hati la nengok entri ni ek :) kalo ada lagi nak tanya bole je tanya yong~ oke? muah!

15 ulasan:

Izzaty Ishak berkata...

Woot woot! Bagusnya tips Sis Yong ni. Nak tirulah beauty routine ni. Mana tau, bole jadi chantek mcm Sis Yong kan :D

Yeay! :)

Ardini Humaira berkata...

whoaaa.. bermasker. fav dni :)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

bagus...semoga yong akan lebih berjaya lagi ye

Izan Ishak berkata...

wowwww!!! yong mmg cun sentiasa~

jeBateja berkata...

ooo..kita nak tanya...mcm ne nak jadi hensem....ahakz...tu je...

Salmia berkata...

sejak akhir2 ni tak menyempat nak urus diri... huu..

mamaqari berkata...

wah.... yong dh ada peminat nmpknyer..hehehe

alinac lover berkata...

@Izzaty Ishakkui2..xde nye lawa mana ye biasa2 je hahaha

alinac lover berkata...

@Ardini Humairaheheh laris aww dni~

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zinthanks awe

alinac lover berkata...

@Izan Ishakhheh mana ada kak~

alinac lover berkata...

@jeBatejanext entri ek ahahha

alinac lover berkata...

@Salmiabusy ya

alinac lover berkata...

@mamaqariheheheh biasa2 je kak

alinac lover berkata...

@mamaqariheheheh biasa2 je kak

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...