Selasa, 29 Mac 2011

:: Traditional Posnatal Massage/ Terapi Melayu Selepas Bersalin ::



yang mana satu yong? hee tu..yang paling muda tu ler..muka nak bolat je masa tu..hahaha masa ni tahun 2009..yong baru je BERHENTI dari belajar and datang ke kursus ni di KL.. see semangat nak jadi beautician tu..sanggup p belajar sampai ke kl nun~ muda2 dah belajar urut orang bersalin.. :) but now? xde da gelaran beautician..huuu~ sadis~ skg ni kerjaya da bertukar..hehehhe


tahun 2009 memang kerap sangat la yong p sna..belajar di UTM, Jalan Semarak..ada lagi kursus lain yang yong p..macam kursus Make-up and Grooming/ Andaman & Solekan & kursus Refleksologi.. 


best sangat tau kalo p kursus tu..kalo korang nak pergi jugak..bole la apply n tanya selanjutkan kat Living Active Wellness Centre. ada dua tempat..satu di UTM Johor..satulagi di KL..so bole pilih nak p yang mana..yuran kursus ada diskaun jika anda ada lesen perniagaan~ so jika berminat sila la p daftar..LIKE page dorg di sini and bole tanya pada dorang.



yang ni gambar p kursus mekap..orang lain datang bawak set mekap kemain banyak..yong bawak celak n lipbalm jerk hahahah..siyes masa tu xreti mekap langsung..memalukan jerk :p..sekarang da oke la..heheh..nak yong ajar korang mekap? 

3 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

sungguh,..kalau yong duk area jb..lama dah kak ayu tempah kamu..dari hujung rambut sampai hujung jari..

yong...buatlah tutorial nak make up...kak ayu setuju banget!!!

ardinihumaira berkata...

yong urut2 dni buleh tak. ngehehehe larikssssss

::Budak Degil:: berkata...

wah..einn pun bekenan bidang beautician ni..tp belum kesempatan nak p mane2 krusus lagi..teringin jugak keje kat spa2 ni..hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...