Sabtu, 26 Mac 2011

:: Thanks to Akak White MOmmy ::

tudia..awat tiba-tiba thanks pulak ni?? haaa ada la..hehehe..semalam yong ada chat dengan akak white mOmmy and sms with dni..dua2 org ni banyak membantu yong semalam~ pasal apa? pasal hati ceq ni la..ceq tengah berduka lara skang ni tau~ kalo x, semalam tidur habis basah lencun la bantal..*nangis huuuu ;p

bab hati ni.lagi pendam..lagi sakit..so mujur la ada yang sudi nak berkongsi cerita~ maka saya percayakan mereka..saya cerita semua~ heheh *awat saya pulak ni..:p

so alang-alang da buat entri ni.yong nak promote sket blog akak white mOmmy kita ni..akak ni blog designer yer..bab-bab nak wat watermark ke, design blog ke..itu memang kepakaran beliau la..korang bole je tempah kat akak ni~ cakap je nak yang macam mana..insyaAllah akak ni bole membantu anda~ bayaran? bole dirunding oke..yong pon pernah order watermark tau~ antara yang terawal pulak tu..hehehe dari tak tahu apa itu watermark..sampai da paham la cane nak tampal watermark tu.. thanks to akak ya~ bole jadi akak kesayangan ni~ kak ayu ngan kak ella pon yong sayang jugak :)

oke..kalo nak kenal dengan akak white mummy kita ni..moh ler ke sini 

♥♥ ♥♥ ♥♥ 

♥♥ ♥♥ 

♥♥ 

♥♥ 



cer korang tengok blog beliau and antara blog yang sudah dibuat template nyer..sedap je mata memandang kan? 

selamat berkenal-kenalan :)

2 ulasan:

niDa berkata...

jom terjah ramai-ramai... mama putihh!!

TINA berkata...

Assalamualaikum

pernah jugak pergi ke blog mereka ni.white mummy ni memang pandai buat template cantik-cantik kan

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...