Sabtu, 26 Mac 2011

:: Inner Cotton BUY 3+ and GET FREE POSTAGE ::

hari ni yong nak promote Inner Cotton~ haha hari tu beria2 cari Inner cotton~ but today cane bleh p promote pulak? haa itu belakang kira..now just focus apa yang nak ditonjolkan oleh yong.. :p


Inner cotton ni bukan yong yang jual yer..ini Salmia yang punya..yong sebagai rakan yang memang giler promote barang rasa bertanggungjawab ler nak promote sama...hahahaha..x gitu?? :) ada tak yang tercari-cari inner cotton? meh tengok color apa yang korang nak..


sumber from Salmia


MATERIAL: COTTON
1 pcs =RM 10

BUY 3+  n GET FREE POSTAGE (pos laju)

hanya 1 pcs available untuk semua warna!

1. dark purple
2.dark brown
3.blue
4.black
5.orange
6.turquoise blue
7.green
8.light purple
9.yellow
10. fuchsia pink 
(a bit dark than in picture) 


berminat? korang bole terus email pada salmia di salmiahehehe@gmail.com
pastikan anda beli lebih dari 3 tau..baru bole free postage :)

5 ulasan:

Salmia berkata...

tenkiu my dear... :)

toyolkiut berkata...

wah..

niDa berkata...

cik salmia, mahal nye sepoloh hengget... nak tawar lagi bley x.. hihihi... nak rm5 je leh?

ezma berkata...

salam..sya tgh mencari inner skg nie..maklum lah fesyen baru bagi yg bertudung..sya nk tnye kal0 muke yg lebar n tembam ok x pkai inner c0tton nie??huuhuh

alinac lover berkata...

@mia~ welcome mia

@tk~ ngee

@nida~ ala cri makan heehhe

@ezma~ saya da reply jawapan di email ya~

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...