Sabtu, 26 Mac 2011

:: Pagi ni tak mengantuk sangat dalam kelas! Yay!! ::

Hari sabtu macam biasa ler kena attend kelas kursus haji. Pagi ni takda la rasa mengantok sangat sebab ustaz mengajar and bercerita dengan best sekali.asyik nak tergelak je rasa. Hehe

Now bru lepas makan pagi.dapat makan mee goreng and teh o panas.alhamdulillah.dapat jugak alas perut yang lapar ni :)

semoga kehadiran yong ke kelas ilmu ni diberkati Allah.semoga terubat hati yang lara ni..amin. T____T

Korang da breakfast ker?
Sent from my BlackBerry® smartphone

2 ulasan:

ardinihumaira berkata...

amin...
hepi2 tau yong:)

niDa berkata...

erk! dah petang dah br nak jwb soklan yong.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...