Sabtu, 26 Mac 2011

:: Dugaan lagi T__T ::

oke xnak cerita kenapa sedey~ huuu siyes memang sentap habis la~ but I always try to be COOL.. today..err bukan today je, day yang before ni pon memang tengah stress pastu dapat plak satu berita memang agak2 bole terduduk la jugak~ haish~


rasanya kepada loyal reader yong mesti tahu yong ni asyik-asyik ada masalah je kan...masalah perasaan, masalah saman, masalah polis, mahkamah, kereta rosak, baiki kereta..bla..bla..bla..dan masalah tu sentiasa berulang..haish..bab mahkamah tu x bole tak yah ulang? huu tapi nak wat cemana kan? kuasa Allah..Allah dah beri ujian.terima dengan Cool je la..keh keh keh..wah~ cakap Cool..tapi hari-hari nangis sorang2 dalam bilik ;p


sebab bulan lepas siyes yong sangat DOWN dengan pelbagai masalah..then awal bulan rasa sedikit happy dengan kebahagian yang Allah bagi dan sekarang..Allah da amik sket kebahagian tu untuk kasi sedikit ujian.takpa..harapnya Yong akan dapat lalui semua ini dengan baik..


Hati...jangan la ikut nafsu marah tu sangat..Syaitan memang sentiasa menghasut..ingat apa yang ustaz ajar setiap sabtu tu..ingat Allah..jaga tingkah laku sebagai persiapan untuk menjadi tetamu Allah..semoga masalah cepat selesai. T____T amin.

2 ulasan:

Gen Fujita berkata...

Sabar ye. Tu je lah yang mampu aku cakap.

niDa berkata...

tenang tenang yong. jgn gelojoh. jgn buat keputusan terburu buru. kalau aade yg kene wat keputusan la..hehe..


be strong girl! u can do it...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...