Isnin, 14 Mac 2011

:: Promosi Rm10 lagi..promosi apa tu ya?? ::

hi semua~ ini dia promosi rm10 yang yong cakap tu..
ada slim soap & breast soap..so untuk promosi 1 hari ni.
yong nak jual satu ketul sabun slim + satu ketul sabun breast = Rm10 jerk..free postage tau!




SLIMMING & FIRMING GEL SOAP di hasilkan bertujuan untuk membantu mengurangkan celluite di sekeliling pinggang dan punggung dan menghilangkan tanda-tanda rekahan supaya kelihatan warna yang seragam. Gunakan hari-hari untuk menghilangkan tanda-tanda rekahan dan mengecilkan saiz. Anda melihat kesan selepas sebulan menggunakanya.

KEBAIKAN PENGAMALAN SABUN PELANGSING BADAN INI:
* Melangsingkan badan
* Menganjalkan kulit yang menggeleber
* Melancarkan peredaran & mengurangkan selulit
* Melicin & melembutkan kulit
* Membersih & memudarkan tanda hitam kulit
* Memudarkan tanda rekahan/stretch marks pada perut
* Membantu mengatasi masalah parut


KANDUNGAN
* Seaweed Extract
* Iny Extract
* Lime Bossom Extract
* Lanolin Oil
* Natural Gel Soap


CARA PENGGUNAAN
Buat buih pekat (buihnya pekat creamy-type), urut pada kawasan pinggan dan punggung dengan urutan dari bawah ke atas, lakukan berulang kali. Biar seketika, sambil buat urusan lain. (tujuannya nak beri masa untuk herba meresap kedalam kulit). Bilas seperti biasa dan mandi. Amalkan sekurang-kurangnya 2x sehari.




Sabun Herba untuk mengekalkan bentuk dan penegangan payudara. Selain dari itu ia merangsang 'mammary gland' supaya kekal active dan ini antara punca kesihatan kepada payudara agar sentiasa sihat dan kekal cantik. Ianya selamat digunakan dan tidak memberi kesan sampingan. Sabun ni dirumus dari campuran Herba yg terpilih KHAS dan diproses dengan menggunakan teknologi terkini...


*To Enlarge the breasts.
* Firms and tightens breasts
* Enlarges breasts naturally
* The treatment of flat chest.
* The treatment of flabby breast


CARA PENGGUNAAN
Buat buih pekat (buihnya pekat creamy-type), urut pada kawasan buah dada dengan urutan dari bawah ke atas, lakukan berulang kali. Biar seketika, sambil buat urusan lain. (tujuannya nak beri masa untuk herba meresap kedalam kulit). Bilas seperti biasa dan mandi. Amalkan sekurang-kurangnya 2x sehari.



JIKA ADA YANG BERMINAT..JANGAN MALU-MALU..SILA ISI FORM SECEPAT MUNGKIN..TAWARAN SATU HARI SAHAJA :)

CLICK HERE -----> ORDER FORM

7 ulasan:

toyolkiut berkata...

alamak..
hr ni je ke?
x smpt TK nk pegi bank..
huhu..

::Budak Degil:: berkata...

kalau lah sabun ni di transform kan jadi foam or cream mesti best je nak buat mandi yong..

mslhnye einn tak berape gemor sabun buku..hehe

::Budak Degil:: berkata...

pasal beruk tu, mmg x ok, baru smggu einn paki die kate dah over limit..padahal tak penah download or upload pon..mnyampah!..

wa khairul onggon berkata...

errr.. utk perut lelaki buncit boleh ke? hehehe... :P

Salmia berkata...

mia p kfc cs tu yong..
pepagi je ada smpai pkul 11 kot..

Citarasa Rinduan berkata...

yong kak minat yang paling atas....

ardinihumaira berkata...

beli jangan tak beli :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...