Isnin, 14 Mac 2011

Breakfast at Tesco

Today pagi2 lagi yong da busy. Start dari pagi da kelam kabut jadi supir kehulu kehilir mengantar orang.

Patot sekarang yong da berada di depan laptop and focus utk promosi yang sedang berlangsung, tapi sekarang yong masih di dalam kereta menunggu adik sepupu utk dibawa pulang dari sekolah. Haish.

Yang tadi nyer keje malas nak cerita da.sebab banyak tempat yong p.banyak orang yong anta.penat oke..penat sebab menahan perasaan nak mengadap laptop.promosi kali ni ialah lens tau. But 5 free 1 lens. Promosi besar2an from yong and agent. So sangat perlu perhatian penuh nak melayan kerenah customer semua.

Tadi sempat jugak breakfast kat tesco.makan nasi lemak.agak pelik la makan kat tesco. Dalam bahagian tesco pulak tu. Bukan food court ke apa. Mujur pagi2 ni x ramai orang.so xde la segan sangat. Oke la. Ni budak2 da keluar sekolah. Nak balik rumah da ni. If ada sesiapa nak order lens. Sila komen di bawah ya :)
Sent from my BlackBerry® smartphone

7 ulasan:

zarifahmr berkata...

nasi lemak tesco sedap ke yong?

Mr feckry berkata...

murah juga ek

Salmia berkata...

jgn stress2 :)

munna berkata...

sedap ke nasi lomak tu yong... selalu ke tesco tapi tak pernah pun cubo nasi lomok tu...

zella y berkata...

slalu jugak gi tesco tp xprnh try ns lemak nya...

slm kenal... ;)

saya_arief berkata...

nak nasik lemak jugak.
:D

ardinihumaira berkata...

dni suka beli roti kat tesco :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...