Rabu, 2 Mac 2011

:: Mini Cornetto | alahai comel nyer ::

semalam cerita pasal mini raisin..today kita cerita pasal cornetto mini lak nak tak?

aiskrim ni yong jumpa dalam peti ais..isk.lama x makan aiskrim ni tau..so cute je bila tengok kan? but sekali ngap je tu..da la kecik.makan satu sure x cukup..hehhe


korang sure penah rasa kan aiskrim ni...ada macam-macam perisa..yang kat rumah yong perisa apa tah..x berapa sedap sangat..nanti nak p cari yang sedap sket..

erm..so now, aiskrim ni da habis la stock kat rumah yong..jom la pergi beli lagi..nak?? jom-jom!!

7 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

tak puas nelan eskrem tu taw

Sophia Rani berkata...

dear... sedapnye eskrem tuuu.. i tgh diet ni.. :(

Linglung berkata...

sekali telan terus hilang...eskrem ni memang magik!

kakchik@ella berkata...

yg ni mmg comel. sekali ngap je terus habih. hihi ..

ardinihumaira berkata...

nok etep :D

deAnza-wAnda berkata...

dalam peti ais kat umah selalu jer ader..
mummy wanda sukee hihi

::Budak Degil:: berkata...

nak kasi reminder kt yong...pasni yong buat entry makan2 lagi, einn takmau mai sini dah...aahahahha...
kidding..

haduh..yang sedap2 pulak tu yong tayang...nasib baik la duit xberape nak ade, kalau tak mau buat stok dlm peti ais..ahahaha

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...