Rabu, 2 Mac 2011

:: Masih ada lagi yang x join ChurpChurp ?? | sila join ramai-ramai ::





pesanan ringkas kepada blogger baru..expecially kepada adik-adik yang ada kat rumah ni..yong tau ampa ada ada blog juga..kerap juga update entri noo..walaupon xde isi but gambar-gambar bole tahan aku tengok..so ni nak btau...sila la join ChurpChurp naa..bole juga jana duit poket ampa tu.walaupun xde la bole buat ampa bole jadi kaya..tapi kalo usaha lebey..banyak juga pendapatan bole dapat.


asal ada usaha je mesti duit mari..errr ada ke pepatah macam tu? hahahha oke adik-adik dan kawan-kawan..if berminat..moh ler join ChurpChurp..just click here and sign up oke? x faham sila la tanya..ai oke jerk..




Nota ALinac-yang xde blog pon bleh je buat haa..asalkan ada ym/facebook/twitter/email sudah memadai...then jangan lupa berkempen oke..rajin kempen.masyuk ah!ok?


babai :)

9 ulasan:

nadiah berkata...

nak cuba

Noridah berkata...

lebih suka job scheduled tweets, tapi jarang dapat. Sepanjang register 3 bulan lepas ada la dapat 9 task. sekarang income terkumpul pun lebih tinggi dari nuffnang.

Nazim Nasri berkata...

dah ada lama dah churp churp ni, btp tak reti guna. ajar la kak

syaxa berkata...

ape mende lak ni yong...cube ajow skit..

ardinihumaira berkata...

alamak dni baru teringat dah lama tak bukak churp2 huhu

Farhan Zulhusmi berkata...

ok...thanz information...aritu nak daftar xsempat...insyaallah...hari nie akan bermula..hehhee

AngahSayang2314 berkata...

angah dah ada addlah angah yong angah sayang gak

PutRee SeJiNjaNg berkata...

tilla lom join lagi arr...tak reti sangat..huhuhu

::Budak Degil:: berkata...

kt churp2 ni einn baru ade 2hengget lebih je..hehehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...