Rabu, 2 Mac 2011

:: HADIAH yang ke sekian kalinya ::

eh berapa kali mau kasi hadiah da...hahahha xpe banyak kali pon xpe..sapa xsuka dapat hadiah ye dak? happy sambil senyum panjang tau bila dapat hadiah!

semalam yong dah tunjuk kan yong dapat hadiah..kalo belum tengok klik sini ya. then kemarin nyer hadiah hari ni baru nak tunjuk..so kali ni dapat 6 hadiah..macam biasa la..ada je tertinggal lupa nak snap pic..hahhaha :P da tua sangat ke asik lupa je yong ni? erm oke..kat sini yang paling yong suka tu no 3..mascara xde warna hehhe..terus masukkan dalam handbag aww..p mana-mana..asyik nak pakai jerk..no 1 pon yong suka..yang lain belum cuba lagi..ha yang no 6 lupa nak amik gmbr..next time yong tunjuk oke.sangat cantik tau :) 


eh lupa nak btau lagi..hadiah ni sapa lagi nak bg kalo bukan si ardini humaira..yong panggil dni jerk :) hadiah ni yang keberapa kali da ek..isk.banyak kali da ni..heran..banyak btol hadiah dni bagi..rumah dni ada kilang hadiah ke apa ek? heheheh..apa-apa pon thanks ya dni..oke pasni nak order apa lagi ek. :P (sebok je nak hadiah lagi)

sayang dni! muah!

7 ulasan:

ibu qaleesya berkata...

best la dapat free

deAnza-wAnda berkata...

untung la yong..hikhik...

AngahSayang2314 berkata...

wahhh yong rezeki tue....

kakchik@ella berkata...

best eh dpt hadiah. akak tak penah dapat. hihi ..

ardinihumaira berkata...

haha yong nak kena ggt le tu

PutRee SeJiNjaNg berkata...

wah dapat hadiah..best nye..:)

::Budak Degil:: berkata...

woh...yong je asik dpt..meh kasi kt einn sikit..hehe..
murah rezeki yong kan... :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...