Khamis, 10 Mac 2011

:: Krusher VS Pearl Milk Tea ::

Aktiviti semalam agak padat..start dari pagi sampai la ke petang.mujur la x weak! x weak pon tapi demam sampai hari ni..hahhahah.. so semalam yong ada try 2 minuman dari 2 kedai berbeza..


one from KFC | Krusher Blueberry

and one from Each a Cup | Pearl milk tea 

komen-

Krusher-ramai yang cakap air ni sedap kan?yeah memang sedap! tapi HARUS minum dalam keadaan sejuk2 yer..kalo x sejuk..atau kurang sejuk..dia rasa mual2 gitu..disebabkan yong minum air ni dengan kentang putar..so mual sangat la jadinyer.. pape pon! air ni leh tahan slurppp nyer :) hehe

Pearl Milk Tea- air ni patotnye rasa teh ais yang manis & sedap..tapi semalam yong dapat air ni rasa kurang manis, kuran sejuk & kelat. isk..not nice..ala..yong nak yang sedap!!! xpe next time nak p lagi try minuman perisa lain..dalam air ni ada pearl..ala yang bulat2 tu..macam jelly..nyum2..sedap tau hehhe..harga lebih kurang macam krusher jugak..kalo g minum teh ais kedai milah..baru berapa ringgit jerk.sedap pulak tu.. *asal banding dengan kedai milah pulak? motif???


keseluruhan oke la air ni~tapi kalo x minum yong xkempunan la..hehhe

9 ulasan:

Dea berkata...

waaa..terliur jap..

tiefazatie berkata...

owh tidak!msh blum jmp krusher nie!
nie ala2 ice blended ek?

Salmia berkata...

suka krusher blueberry tu!

niDa berkata...

yong nak tau tak yg saya budak kampon. x minum lagi air tu..uhuhuhu... malooo...

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

haus la plak tekak ni...sluuurrrrpppp ;-)

Einaz Shah Rizal Thomas berkata...

sedap sangat tau ;))

Azreen Zunairah berkata...

sedapnya...teringin nak minum yg krusher tuh...org diet macam reen bleh minum x? huhuhuhu

azureEn berkata...

aritu try krusher oreo. sedap gak ^^

yg pearl milk tea memang feveret sy dri skulah lagi..! err tpi dye bukan teh ais la yong.. dye de macam2 perisa kan. sy suke honeydew milk tea ^^

ardinihumaira berkata...

nak segelas yong.. terliur dah dni :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...