Khamis, 10 Mac 2011

:: myfriends2u.com | yong da sign up ::

hah! pantang ada yang baru-baru semua nak sign-up ek yong..pastu tinggalkan biar lama, sampai agak-agak lupa password baru tingat nak log in semula..xpe..biar jerk..hehe


so nak tanya..korang tahu tahu ke kewujudan myfriends2u.com ni? yong da tahu da..kalo x tahu cemana nak sign up kan? saja je dok godek-godek..until now still xpaham untuk apa yong buat akaun tuh..hahaha





macam ni la rupa bila da sign up..yong letak nama alinac shoppe..IF mende ni da femes..baru yong godek-godek semua..BUT kalo ada yang da ada akaun and nak make friend with yong..sila la add yong yer..oke? klik je sini untuk add me as friend :)



9 ulasan:

tiefazatie berkata...

ala..ifa mls nie...fb pun tak terjaga..hihihi

sekamar rindu berkata...

salam...

terima kasih...bagitahu..

:)

ekinashikin berkata...

sama lah kita..
sign up pastu x aktif pon..hihi

::wan fadhilah:: berkata...

dah pernah buat dulu, tpi tak bukak2 pun.. id dia pun dh lupa.. huhuhu..

farah femininroom berkata...

tak pernah dengar pun..
jakunnya haku..*sob..sob.

Amirrah Zawani berkata...

laman sosial baru ka ni?? :)

ijatnuar87 berkata...

hehehe...baru plak ek...nak terai gak la...

ardinihumaira berkata...

whoaaa ape tu yong.. dni lom penah cuba lagi.. nak register gak la :D

Salmia berkata...

oo..benda baru eh..
jap nk godek2 :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...