Sabtu, 19 Februari 2011

:: Yong masih disini..seperti berbelas jam yang lepas ::

oke fine..nak mengaku last nite yong masih tak tido lg walaupon x minum pun coffee oke..adeh! apa nak jadi ni..pasni kena apply kerja jadi guard sesuai la kot kalo xleh tido malam-malam ek?






hey korang nak tahu..last nite yong happy sangat tau.sebab dapat kenal beberapa orang blogger dalam sahabat blogger.then yang paling best..ada sorang blogger tu.yong ingat ke dia perempuan BUT dia sebenarnyer lelaki oke~ hahaha da lama save link blog dia dalam blackberry yong.but x pernah tengok blog dia melalui laptop pon.. dasat! pastu pas cit cat..baru ku tahu.. dia pon da lama pernah masuk blog yong..aiseh..siap da add ha fb (tah bila yong approve pon x ingat) agak kagum la disitu oke.macam da kenal lama..tapi baru kenal btol-betol tadi..cis! hahahha






so thanks sahabat blogger sebab dapat kenal2kan sesama blogger.and yong dapat tambah ilmu baru..hahaha best aww..yong dapat ilmu bertweet..ada twitter tp xreti tweet.rugi right? so yong harus belajar kasi mantap.baru best :) 






oke.nak tido sat la..tengahari baru bangun *maybe. entri semua lepas ni ialah entri autopost.ingat nak buat autopost untuk esok skali..oke x? hahah








Selamat pagi & selamat hari sabtu :)

6 ulasan:

E.d.Y berkata...

cari jodoh ke kat blogger?huhu sahabat

ardinihumaira berkata...

;) yong ni suka tdo lewat. dni gigit kam

arep_lockermonth berkata...

yong mmg bole jadi guard!!bole ek berjaga x minum coffee!kalau arep mmg zzzz!!

arepnakbebel: GREENHEART phones!(sony ericsson)

jeBateja berkata...

wehhhh....den ko tak maw kenal dgn lebih rapat ke...?....ahakz....

Uchi kay-f @hmad berkata...

ok pergi tidu sekrg............ngehx3

deAnza-wAnda berkata...

sama lah yong wanda koi pg td bru tido huhu....ptg bru bgn...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...