Jumaat, 18 Februari 2011

:: Belum makan malam lagi ni..Adeh.. ::

Salam semua..yong baru je bangun tido..sekarang ni dah pagi ke blom ek? otak da mental kot yong ni..ingat da pagi..rupanya masih malam.maka harus terus mencari rezeki..hehhehe..online je kira kerja la tu bagi yong sebab yong kan peniaga online.tak gitu?

disebabkan yong da makin kurang tido.so kadang-kadang fikiran da makin melayang-layang.tah apa je nak pk.semua nak pk sampai tak terpk la..aik..korang faham x apa yang yong maksudkan?

takpe la.abaikan..korang da makan malam ke belum yer? memula tadi ingat nak keluar dengan abe halim.nak p Giant untuk beli barang dan beli ice-cream.tapi sekali tertido sampai pkol berapa da ha..kedai pon da tutup.maka xleh ler nak kuar..xde mood lah! makan malam pon belum..badan sakit-sakit da ni..apa la nasib :(
dulu yong selalu nak makan roti nan & ayam tandoori tau.kat sungai petani,ada satu kedai nasi kandar yang jual pelbagai roti yang sedap.memang best lah! selalu je yong p tau.cuma skg je da x p sana..sebab dok kenan makanan lain pulak..hahahha

actually, roti paratha dengan ayam tandoori pon sedap tau.siyes! meh try kat sini..sapa nak cuba..if datang sp roger yong oke..jom la kita p makan sama-sama..memamg terbaik lah!ha dok cerita pasal makanan ni.perut da pedih..layan jela gambar tu..tu gambar dulu-dulu tu..siap simpan lagi tau buat kenangan..yela.kot-kot apar..tengok je gambar ni..sambil baca doa makan..harap-harap leh kenyang la..hehe


selamat malam :)

3 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

peberet wanda ni yong... x tahan dah tgk ni haa...

Lelaki Ini berkata...

kita makan sama2..
tapi awak belanja!
hakhak!

ardinihumaira berkata...

pagi ni dni bangun tdo terpacak depan laptop.lom masuk dapo lagi ehehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...