Jumaat, 18 Februari 2011

:: Mental terganggu..bukan sakit mental oke! ::

haha.lebih kurang macam sakit mental la jugak rasanya.sakit btol kepala ni.dari semalam yong cuma tidur beberapa jam je tau..tidur pkol 5 pagi.sebab minum coffee ni...meh tengok


ni ha bungkusan coffee tu..coffee instant dari Siam..rasanya sedap tau..boleh tahan la sedap nyer sampai tak leh tidur satu malam..hahaha.actually bukan satu malam jerk..da berapa malam asyik tido lewat je yong sekarang..cma hari tu la tido awal..tu pon pkol 1pagi..awal ke mcm tu heh? :p

disebabkan yong ada buat promosi harga runtuh untuk shawl/tudung dari 15feb until 22 feb nanti.maka yong haruslah beri sepenuh tumpuan kat promosi tu..banyak akaun fb nak kena update..adeh! siyes macam nak terkeluar jantung sebab terlalu nervous..actually, jika ada promotion besar-besaran macam ni selalunya yong akan jadi macam tu la..kesian kan? tah pape jerk.hehhee..itu tandanya semua barang tu bakal sold out.so, jika ada sesiapa nak beli shawl ke..meh la jenguk sini..shawl serendah rm13 da bole dapat da tau.ada shawl gipsy, shawl anggur, shawl rose, shawl crumple, shawl skirt dan tudung lycra.nak tengok? klik je sni ya :)


gambar kat atas ni ada krim untuk mata.yelakan..mata da nak jadi macam adik bradik panda..maka haruslah kita bersedia dengan ubat atau krim ya..hahahahha..after promotion nanti..yong nak tido awal je..pastu nak bangu lewat! bole gitu? hiksss~

oke la..penat da menaip..nak p tengok promotion..kalo ada yang berminat...email yong ok :)


tata

4 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

all the best yong....
kak sentiasa sokong setiap bidang yang yong ceburi..terutama perniagaan online

tapi, kak nak tegur sedikit...harap yong tak terasa yer,,,bab tidur tu..kalau boleh jgn tak jaga betul2 yer dik.,takut kesihatan kamu terganggu..

kalau malam tak dapat tidur. sbb byk kerja, yong tidur sblm solat zohor...jam 12 tengahari...setengah jam, insyallah boleh cover rehat kamu..

kakchik@ella berkata...

peminat kopi dtg ni. esok2 blh la kc beli. hihi ..

deAnza-wAnda berkata...

huhu...geramm tgk shawl2 tuh... hihi..walopon x pakai tdg tpi wanda memg suka membeli yong...

ardinihumaira berkata...

yong....
tetiba kan...
dni rasa...
err... nak kirim kopi tu buleh tak :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...