Sabtu, 19 Februari 2011

:: Nak dengar lagu yang kejut yong pagi-pagi?? ::

kalo korang..korang pakai alarm henpon atau pakai jam loceng ek untuk bangun pagi-pagi? kalo yong dua-dua yer.itu pon belum tentu bangun.hahahhaha.today, saje la nak share lagu yang selalu kejutkan yong time pagi-pagi..bukan sekali bunyi da bangun..da dekat nak habis lagu baru sedar.. :)



actually yong tak tahu pon lagu apa yang dok berkumandang pkol 6.30 tiap-tiap hari tu..tapi kemarin abe halim tanya.."mana henpon? nak amik lagu yang dok bunyi tiap-tiap pagi tuh!" yong pon pelik la.."lagu apa ek??" abe halim kata ala lagu alarm henpon hang tu la..dok "him, him, me, me"


hahhahah.siyes nak tergelak pulak dia cakap macam tu.sejak tu baru yong tahu lagu apa dok bunyi tiap-tiap pagi tu.lagipon lagu-lagu dalam henpon ni adik yong yang selalu download.macam-macam lagu baru.sampai yong pon tak tahu lagu apa..lagipon yong tak berapa kesah sangat bab lagu-lagu ni..hentam jela.asalkan henpon berbunyi.ye dak?


so inilah lagu alarm yong.rasa-rasa korang..kalo pagi-pagi dengar lagu ni, korang lagi tido ke atau terus bangun?


perlu ke yong tukar lagu lain? :p

4 ulasan:

Uchi kay-f @hmad berkata...

bhahahaha..lagu ape?
him,him..me me..luculah yong nie..

oh lagu ni cik designer pun suke ni..ngehx3..

Mr feckry berkata...

tak perlu..ok..peee

ardinihumaira berkata...

meh dni lompat atas katil yong suh bangun hehe

deAnza-wAnda berkata...

wanda klo lagu camneh pakai x bgn la yong oii...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...