Sabtu, 19 Februari 2011

:: Mengidam Pizza lah ::

disebabkan banyak gambar makanan dalam album makan yong (*peh! siap ada album gambar makan tu xtahan weh) maka yong pon nak ler tunjuk sket kat korang makan apa yang yong da pernah makan.boleh kan? ada sket idea nak update haa.kalo x kejung je otak ni dok pk nak update pasal apa pulak ek hari ni.hehehe

so sebab semalam yong ternampak-nampak la logo Pizza Hut.adeh terus ha pedih perut ngidam nak makan pizza ler pulak minah ni..godek-godek album.ada ha gambar pizza and adik-beradik dia..heheh jom layan :)


awat nampak sedap sangat ni weh?sebab lapar kot ek?


yang ni ada ka dalam menu pizza?ke silap masuk gambar? hahahha


haa ni yong and da geng punya menu :) xde la banyak sangat..3 org jerk.cukup la kan *padahal x cukup rasanya :P




errrr..perut melayu..harus makan nasi..so ini menu yong..pizza tu takat nak rasa-rasa je bole la..tapi kalo lapar..kena cari nasi la jugak..ai perut melayu sejati.makanan ruji xleh tinggal.





sekarang da masuk waktu lunch..korang makan apa jerk? makan pizza ker? hahahha

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

cedapnye yong g pizza... dni nok etep hu

Si berkata...

Waaa.. Sedapnya.. Lapar la pulak ^_^

deAnza-wAnda berkata...

adoyaiii...pizza plak...dah la smalam wanda terliur jer tgk tandoori yong tuh...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...