Khamis, 17 Februari 2011

:: stress makin stress ::

yeah i know..Allah kalo bagi UJIAN pada kita..kita mestilah kena terima dengan redha sebab Allah akan beri ujian yang kita mampu nak tanganinya..berat ceman pon ujian tu..kita mesti bole handle selagi kita ingat pada Allah.ye dak?


so pada minggu in..tersangat la banyak dan berat ujian beri pada yong..maka harus la yong terima walaupon rasa diri ni macam terima hujan sepanjang hari..rasa nak nangis jerk sepanjang saat..termenung sepanjang masa.


yong tak nak orang tengok yong dalam keadaan macam ni..but nak buat cemana kan? air muka ni tak dapat nak sembunyikan gelisah dan kesedihandi hati..soal kereta rosak x habis lagi.but now ada pulak customer mengadu xdapat barang yang dia order.terus yong macam nak pitam.when i check at the website.kat situ tertulis da sampai..haish.ni yang malas pos kat asrama ni..selalu jadi macam tu tau.


oke..dugaan dan dugaan..x habis yang itu.yang ini datang..tu belum perkara-perkara lain..maknanya bulan ni bulan mendung la bagi yong.takda happy-happy da :(


semoga semuanya cepat berakhir T__T 




tak nak menangis da..sakit mata!!!!

5 ulasan:

princess laila berkata...

humm.b strong k ?
i'Allah all will b fine :)

Uchi kay-f @hmad berkata...

sekotak rm 5? yong bole send aka postage tak? bape kos kasi taw jelah..ti di inbox fb iyer..daa:p


*moge tenang2 sellu...

ardinihumaira berkata...

yong..
take care.. huhu sabo ye yunk

Amoi MiyaSya berkata...

sabar ye kak ! tak mau stress ! chill XD

kakchik@ella berkata...

hidup ada masa2nya mmg camtu la yong, ada up n down. sabar ye dik.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...