Khamis, 17 Februari 2011

:: Pink Nipple Cream | lamanya x cerita pasal produk ni kan? ::

haha..jangan ketawa banyak-banyak..ya..agak segan silu yong nak cerita pasal produk ni.dulu takpe la follower seciput jerk.skang banyak ciput.maka nanti dorang bakal gelakkan yong ramai-ramai sebab jual mende alah ni.but its oke.so kepada yang berminat bole la teruskan pembacaan anda..


actually ingatkan nak cerita pasal slim cream.tapi tetiba tadi dapat email dari sorang customer yang bertanyakan pasal product ni..so nak ler cerita sket ye dak?


pink nipple cream ni dibuat khas untuk membantu wanita-wanita diluar sana yang mengalami masalah nipple berwarna hitam@gelap..selalunya wanita yang sudah berkahwin dan sudah melahirkan anak akan mengalami masalah seperti ini.jadi krim ini dapat membantu masalah anda InsyaAllah.




cara penggunaan krim ini sangat mudah.hanya sapu pada sekitar nipple sebanyak dua kali sehari sudah memadai.penggunaan secara kerap selama 2 minggu pasti akan menampakkan kesan yang baik..tiada kesan sampingan.hasilnya pasti membuatkan anda gembira :)


ingin mengenali produk ini dengan lebih lanjut.klik sini


5 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

x salah yong kita bercerita kan.. boleh kongsi sesame... hihihih...

sawn berkata...

pasal fair and lovely tu aku paham ler.. Kalau yang ni... hehehehehe..

ardinihumaira berkata...

awwww...
mahu la hehe

PutRee SeJiNjaNg berkata...

nak try beli lah nanti..:)

Redbloodsnow berkata...

nih zie dh kawen nnti nk try ah pakai :P

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...