Rabu, 16 Februari 2011

:: haa ini la Blogger paling TOP dalam Beautilicious ::

ngee..suka tak? ada tak orang nak tahu siapakah top kementar dalam blog alinaclover.com ni? haa meh la kita kenal-kenal..


  1.  Ardini Humaira
  2. Nida
  3. Kf
  4. Zie Madini
  5. Sis Munna
  6. Kak Ayu
  7. JeBateja
  8. Wanda
  9. Kak Ella
  10. Kak Niza

korang klik je kat nama-nama diatas tu ek.bole la buat tempat korang cari kenalan atau bole bw secara cepat hehehe :)


btw, thanks la ye kepada yang rajin komen di blog yong ni..hope korang sentiasa bersama yong lagi.thanks atas sokongan anda.lap yu lah! 

10 ulasan:

Niza Romli berkata...

Wah..di no 10?? terus segar dari tidoks. Tak boleh jadi ni nak dok no 1 gaks...hahaha
Thanks dear!

deAnza-wAnda berkata...

haishhh.... mak tercalon...hihihi.... lap u lah jugakksss yong...hihihi

kakchik@ella berkata...

sbb suka .. tu psl la akak komen selalu. hihi ..

Citarasa Rinduan berkata...

terpaku daku..
yong..mimpi indahlah kak ayu malam ini

terima kasih dik

syaxa berkata...

i xde pon..hahaha

Uchi kay-f @hmad berkata...

tunggu respond dri dini!

ardinihumaira berkata...

yong pun top gak kat blog dni tau ^___^

Nabiel berkata...

tgu..pasni name biel lak naek yea yong..hehehe=)

munna berkata...

patutlah macam terdengar je ada yg menyeru kak munna... rupanya yong yg seru ye...

niDa berkata...

wuwuwuw... nama saya ada di situ okeh... jgn jeles..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...