Rabu, 16 Februari 2011

:: Maaf..yong tak pakai Perfume minggu ni ::

ceaaa..TIPU ya .siyes TIPU!!!! hahahhaa.ala bulan lepas baru je beli perfume sket punya wangi bole cakap xpakai perfume heh yong??? 

xde la..gurau je maa.. tujuan entri ni dilakukan semata-mata nak tunjuk ler pewangi pakaian yang yong pakai..actually this is fabric softener right? tapi kira bole la nak iktiraf sebagai perfume untuk baju :) sangat wangi..botol kecik je harga dalam rm5.50 gitu la..kalo botol besar siap ler rm10 hehhe...

taken from goggle


yang yong punya warna merah..wangi tau :) tapi yong guna untuk baju bundle jerk..baju lain x guna pon..:p hehe sayang lagi yong pada baju bundle dari baju lain..

eh,korang pernah guna tak?

10 ulasan:

syaxa berkata...

aku gune ni...kaler merah...kalu rendam shawl sifon...sumpah x ilang bau die...best2... baju still wangi eventough da lame lam almari...

Gen Fujita berkata...

Tak pernah pakai, tapi orang kata bau dia tersangatlah wangi, letak sikit pun dah cukup.

Citarasa Rinduan berkata...

yong..
kak mmg pengguna downy...dari dulu hingga kini..hhehhehe

samalah kita..peweet...wanginya

Uchi kay-f @hmad berkata...

aarr sebut psl perfume ni,Yong bola kayu yg bulat2 yg yong kate tu kat sini xder ler...

boleh kirim tak?
nnti respond kat blog..kf nk beli 2 ketul ngeh ngeh..bole ke?

Salmia berkata...

mia pun guna yg merah. even time nak cuci tu pun masih ada bau lg~
suka rendam shawls sbb bila pakai tu rasa macam diri yg wangi~ hehehe

kakchik@ella berkata...

tak penah cuba brand ni. bole la cuba pasni since yong da pomot ni. hihi

deAnza-wAnda berkata...

wanda guna yang warna purple tuh... wangi gilaa...

alexa yussida berkata...

ehe macam iklan tv dah yong:)

ardinihumaira berkata...

dni nak guna merah tu tapi sekali je guna pastu umi dni takmo guna dah.. huhu.. dia dok suka daia punya. huu

niDa berkata...

dengar cte org kata pkai sikit je. kalau pkai byk dah x sedap bau die.. betul ke x, xtau la.. x penah cuba. tp nak beli la esok.. hehehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...