Jumaat, 4 Februari 2011

:: Siyes terbantut hajat nak komen :::

oke..selama ni yong tak pernah nak kondem atau buat tips segala bagai tentang how to make blogger LOVE ur blog..but today..just nak btau SKETTTTTTTT je haa..sebab semalam..yong ada la jengah satu blog ni..and macam biasa..nak follow and comment entri-entri di blog tersebut..yong ni jenis suka comment jerk.kalo kat Shoutbox tu kadang-kadang je yong p..so baru nak komen blog tersebut..ada masalah teknikal..x bole nak komen.then yong cuba lagi...dan lagi dan lagi..banyak dan dan dan tu ya T____________T

pastu masa tengah stress nak komen...ada pulak dengar lagu kat blog tu..peh....lagu dia..siyes berdesing telinga ni weh..adoi..ampunnn..apa salah aku sampai macam ni skali...(dalam hati cakap xpe..cuba lagi yong)

then yong nak la try follow and comment kat shoutbox..dok klik sana sini..apa pon TARAK bole buat la..apodaaa..salah siapa ni agak nya..dengan lagu dok berdesing dari tadi..STRESS makin memuncak..terus ke yong klik PANGKAH kat hujung kanan blog tu..PUAS HATI..nak follow x bole, komen x bole..apa pun x bole..

pengajarannya : hope blogger tersebut bole la buat sesuatu untuk perbaiki blog nyer..entri bagus da..elok je ha nak komen banyak-banyak..jadi gitu pulak..pastu lagu dalam blog tu..errr "kurang sesuai la sayang"..bole tukar x? tak nak ek? xnak xpe lah.tu je la nak bebel.









tata

12 ulasan:

Mr feckry berkata...

relax...

-telordibasuh- berkata...

heheh fuh!!! nasib blog ni blh comment hahaa

Uchi kay-f @hmad berkata...

erkk blog saya ke tu?
sdg dibaikpulih harap maklum...ngee ngee..:p

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

sabar yong sabar..yaya pun dlu gitu gak.hahaha
tapi xde la smpai org nk komen n shoutbox bila cari takde. bab lagu tu mmg penah pasang tapi elok la kalau 'ADIK' tadi pasang lagu yg leh pause kan...hehehe

Citarasa Rinduan berkata...

yong blog kak ayu okeykan>

Nabiel berkata...

pegi tgur tak yong?
tgur jek..cian dia..mne la tau dia xtau pape kn?dia xprasan ke?hehehe..
msti berat jek nk bkak kn?

LINDA berkata...

sabo2....maapkan dia...:)

antudegil berkata...

tensikan kalau kena blog yg mcm tu. lagi satu yg buat spoil nak komen walau tgh bersemangat bila dekat blogspot xde option utk name & url dekat bahagian choose profile dah le aku ni bukan pengguna blogspot. hu! sorry to say.

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Ha'a.. patutnya word verification tu tak yah la bubuh kan.. baru org senang nak komen.

niDa berkata...

yong, mekasih ye dtg blog saya.. senang kan nak comment... hehehe...

sha rosemary berkata...

sha pun mula2 taeok lagu kat blog,
pastu sendiri rasa bosan terus buang.
hha

ardinihumaira berkata...

word verification wat dni rasa nak pakai spek tetebal ;p

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...