Jumaat, 4 Februari 2011

:: Jom makan banyak-banyak at Chili's ::

hoyeh! kita ni bab makan laju je kan..sapa x suka makan? ada ker??hehe xde kot yer..semua orang suka makan..btoi dak? so kepada yang ada blog, kebanyakkan blogger suka buat entri pasal makan..and yong pulak kalo entri makan-makan ni cepat je nak bukak baca..hahha..suka nengok makanan tu.lazat jerk tengok..makan x pon.. :)

so bila da buat entri makan-makan harus la promote makanan @ tempat makan tu ye dak..kalo bole puji-puji melambung walaupon sesen pon kita tidak dibayar if kita puji and 100 orang pergi kedai tu after dorg baca entri pujian kita tu..BUT if kita kutuk ataupon buat entri jujur sangat tentang ketidaksedapan makanan @ ketidakbestan servis di kedai tersebut..x lama ko tunggu je la surat saman dari laywer..hahha x gitu?

maka entri yong kali ni haruslah entri penuh dengan pujian agar yong x dapat saman and hope dapat le tambah pahal.hehehhe

semalam kan yong ada pergi jejalan kat penang..so nak la show off sket ha makan apakah yang yong makan di chili's tu..ini dia :)

ni ha kedai makan tu..

 yang ni mummy punyer :)

 ini meal yong punya..ikan & nasi..keh keh..kuah tu nampak cm sodap..but manis la..yong nak PEDASSSS T__T

rugi x order yang ni..sedap juga..ayam crispy and fries with corn..ala..sedap tau!

ini watak utama..but yang kiri tu mmg paling utama.makan kuat! hehe good girl yong..hehhe





Nota Alinac-so sekarang da lunch time kan? korang da makan ke? ada yang terliur? slurrrrp! :p

8 ulasan:

Kalamhati berkata...

sodapnyeeee...=p

niDa berkata...

memang terliur la yong.. dah tu mmg time lunch kan skang ni.... huhuhu...

Amoi MiyaSya berkata...

lapar pulak bila tengok makanan tu :\

Miss Bluepinkiey berkata...

woahhhh..nak jugak!

tiefazatie berkata...

wah!!bestnya yong!!

Farhan Zulhusmi berkata...

isy2..makanan2...sedapnya...sedapnya...kalau hari2 mcm nie...cnfm dah gemuk mcm giant..hehehe

ardinihumaira berkata...

yong.. lanje dni.. *winkwink*
:D

Amirrah Zawani berkata...

wahhh
nampak sedap..
nanti nak order ayam crispy n fries lah.. tu pun kalo p sana la.. hehe!! :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...